Dobrodošli na novi spletni strani Nogometnega kluba Imeno. Postavili smo jo z namenom, da predstavljamo naše ekipe. Seznanjamo vas z aktivnostmi društva, aktualnimi dogodki in rezultati. Odgovarjali bomo na vaša vprašanja, dileme, pobude in predloge. Na strani prikazujemo fotografije ter objavljamo in predstavljamo naše sponzorje. Vabljeni k ogledu.
Sponzorjem in občini Podčetrtek se zahvaljujemo za zaupanje in podporo. Posebna hvala tudi staršem, ki omogočajo otrokom, da se aktivno ukvarjajo z nogometom. Otroci so namreč bistvo našega delovanja.
Naše želje so, da bi se še bolj integrirali in povezovali z okolico ter da bi se starši intenzivnejše vključili v aktivnosti kluba.

Z igro nogometa otroci bližnje in širše okolice v našem klubu ne krepijo samo športnega duha, ampak se naučijo tudi marsikaj za življenje. Učijo se izgubljati in zmagovati ter ob športnih uspehih pridobivajo zdravo samozavest. Otroci krepijo socialne spretnosti in se lažje integrirajo med sovrstnike. V skupni igri se naučijo ekipnega sodelovanja, prevzemanja odgovornosti in zaupanja v soigralce. Otroke vzpodbujamo h korektnemu vedenju na igrišču in izven njega. Kot takšni predstavljajo naši treningi smiselno dejavnost v prostem času otrok.
Imamo odlične pogoje za treninge v vseh letnih časih. Pohvalimo se lahko z novo celostno podobo. Prizadevamo si za dobro integracijo v okolico in tesno sodelovanje ter vključevanje staršev v aktivnosti kluba. Naši nogometaši na treninge prihajajo z navdušenjem in že nizajo dobre rezultate.

Naslednje tekme